AJosimulaattori

Arabiankatu 2a, Helsinki

Ajosimulaattorin vuokraus autokouluille

Degener -ajosimulaattorilla voi korvata korkeintaan puolet lakisääteisestä minimiajotuntimäärästä eli 5 ajotuntia. Lisäksi ajosimulaattorilla voi suorittaa korkeintaan 3,5h riskientunnistamiskoulutuksen ajotunneista.

Autokoulut voivat vuokrata simulaattoriamme varaamalla sen kätevästi nettiajanvarauksestamme. Varauksen voi tehdä esimerkiksi opettajanne oppilaan puolesta tai voitte antaa varauslinkin suoraan oppilaallenne jos haluatte, että he varaavat ajotunnit itse. Varauksen lisätietoihin kannattaa kirjoittaa autokoulun nimi ja mitkä ajotunnit varataan (esim. pimeä+liukas). Sähköpostiosoitteseen joka varaukseen laitetaan lähtee automaattinen varausvahvistus. Varausvahvistuksessa lukee varattu päivä ja kellonaika, yhteystiedot sekä ohjeet paikalle saapumiseen. Lisäksi siinä on linkki josta pääsee perumaan/siirtämään aikaa.

Opettajan ei tarvitse tulla mukaan paikalle, meillä on valvova opettaja livenä paikan päällä.

Kun oppilas tulee simulaattoritunnille, hänestä lähtee opetuskuittaus autokouluun johon on merkitty kellonajat ja suoritetut ajot. Autokoulu tekee aina itse todistukset oppilailleen.

Hinta: 45e+alv per ajotunti.

Laskutus: Laskutamme autokoulua kerran kuussa sähköpostitse/verkkolaskulla. Huom. Aikojen siirrot ja peruutukset varausvahvistuksen linkin kautta viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Myöhemmin tulleista peruutuksista ja käyttämättä jätetyistä ajoista veloitetaan normaalimaksu.

Ennen ensimmäistä yritysvarausta ota yhteyttä 0442539616 jotta saamme yrityksenne tiedot merkittyä oikein.