Aloituspaketti

Tutustu pakettiin ja aloita vaikka heti!

Autokoulun aloituspaketti 145€

Olemme valmistaneet valmiin paketin joka soveltuu jokaiselle henkilöautokortin suorittajalle. Sinun ei tarvitse tietää vielä ollenkaan miten aiot ajotunnit suorittaa, vaan voit rauhassa keskittyä hoitamaan teoriaosuuden ja vaikka teoriakokeenkin, ja voit vasta sen jälkeen päättää jatkatko autokoulua suorittamalla ajokortin opetusluvalla vai autokoulussa. Pakettimme sisältää pakolliset teoriatunnit, jotka sinun on joka tapauksessa suoritettava, aioit sitten mennä suorittamaan ajokorttia joko autokouluun tai opetusluvalla vanhempasi kanssa. 

Autokoulun aloituspaketti pähkinänkuoressa:

1. Osta aloituspaketti

2. Saat sähköpostilla linkin nettiluokkaan

3. Suorita teoriatunnit

4. Saat sähköpostilla todistukset

5. Suorita teoriakoe

6. Aloita ajotunnit joko opetusluvalla tai missä tahansa autokoulussa

Paketin sisältö:

EAS-koulutus:

4x45min mittainen teoriakoulutus ensimmäisen ajokortin suorittajalle. Kurssi on pakollinen jokaiselle ensimmäisen ajokortin suorittajalle.  Opetusluvalla ajoharjoittelua ei saa aloittaa ennen kuin EAS koulutus on suoritettu.

Teoriatunnit voit suorittaa Nettiopetuksessa joko reaaliaikaisena live-lähetyksenä maanantaisin ja tiistaisin klo 17 , jossa opettaja on läsnä videoyhteyden päässä ja opettaa liikennesääntöjä. Voit milloin tahansa kysyä opettajalta kysymyksiä joko mikrofonin tai chatin välityksellä. Toinen vaihtoehto tuntien suorittamiselle on itsenäisesti katsottava videoteoriatunti. Videoteoriatunnit on katsottavissa Nettiopetuksessa joka päivä maanantaista lauantaihin klo 9.00-21.00 välillä.

Mikäli sinulla on jo aiempi ajokortti, voit toki osallistua EAS-tunneille uudelleen, mutta ei ole pakko. Saat EAS-tuntien tilalta kaksi valmistamaamme extrateoriatuntivideota, joissa käydään läpi erityisesti risteysajoon ja kaupunkiajoon liittyviä sääntöjä ja erityispiirteitä.

RTK-teoriatunnit

4x45min mittainen teoriakoulutus, joka on pakollinen kaikille henkilöautokortin suorittajille. Tunneilla käsitellään erilaisia liikenneonnettomuuksia, onnettomuuspaikalla auttamista, turvavarusteita, älylaitteita, vaikeita ajo-olosuhteita sekä tarkkaavaisuutta heikentäviä tekijöitä.

Tunnit voi suorittaa joko reaaliaikaisina live-lähetystunteina keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17-18.30 tai itsenäisesti videotunteina maanantaista lauantaihin klo 9.00-21.00 välillä.

Sähköinen oppikirja

Sähköinen oppikirja henkilöauton ajokorttia varten. Kirja on helppolukuinen ja älykkäästi tehty e-kirja, jonka lukemalla saat hyvän ja kokonaisvaltaisen käsityksen henkilöautokorttiin liittyvistä asioista ja säännöistä.

Teoriakoeharjoittelu

Virallista Traficomin teoriakoetta vastaava teoriakoeharjoitusohjelma, jossa voit harjoitella erittäin monipuolisesti sanallisia tehtäviä, kuvallisia tehtäviä ja liikennemerkkejä.  Ohjelmasta löytyy täysin oikeaa koetta vastaava teoriakoeharjoitus, jonka läpipääsy 5 kertaa hyväksytysti kertoo siitä, että olet harjoitellut riittävästi ja olet todennäköisesti valmis oikeaan teoriakokeeseen.

Kiinnostuitko? Aloita autokoulu vaikka heti!