Liikenneopettaja

Liity Ajotunti.fi -palveluun!

Oletko freelancer tai autokouluyrittäjä joka haluaisi mahdollisesti lisää työtunteja?

Haluaisitko liittää itsesi Ajotunti.fi -palveluun?

Palvelumme kautta sinulla voi olla mahdollisuus saada lisää asiakkaita. Se mahdollistaa myös entistä monipuolisemman tavan myydä osaamistasi – voit tarjota esimerkiksi henkilöauton ajotuntipalveluita talvikaudella asuinpaikkakunnallasi ja kesäaikana mökkipaikkakunnallasi. 

Työajat

Voit olla käytettävissä joka päivä tai vaikka vain pari tuntia tiettynä aikana viikossa. Sinä päätät täysin itse milloin olet varattavissa. Aikoja on  kuitenkin oltava tarjolla, opettaja jolla ei ole vapaita aikoja ei voi liittyä palveluumme.

Laatu

Velvollisuutesi on hoitaa työsi parhaimmalla mahdollisella tavalla, ja senhän sinä osaat – olethan alan ammattilainen! Jos joku sattuu varaamaan sinulta tunnin jota et tunne entuudestaan, tarkistathan oppilaan henkilöllisyyden ja kirjaat vaadittavat pohjatiedot e100-lomakkeelle ja mahdolliseen opetuskorttiisi. Huolehdit oppilaasta ja tarvittavista dokumenteista alusta loppuun saakka. Jos oppilas jostain syystä haluaisi vaihtaa opettajaa hänen on saatava sinulta e100 lomake johon olet merkinnyt annetun opetuksen. Tämänhän varmasti jo ammattilaisena tiesitkin.

Palvelu on vasta avattu

Huomioithan, että palvelukonsepti on uusi emmekä voi luvata, että liittämällä kalenterisi sivullemme se alkaisi yhtäkkiä täyttymään itsestään. Jos sinulla ei ole omia oppilaita ollenkaan emme voi luvata yhtäkään ajotuntia varmaksi. Itseään kannattaa markkinoida varsinkin aluksi, tätä varten saat meiltä tarvittaessa markkinointimateriaalia. Palvelun suosio tullaan näkemään ajan kanssa. Sen voimme luvata, että palvelu ei poistu. Olemme sitoutuneet sen ylläpitämiseen vähintäänkin vuosiksi. Palvelu on avattu 2022 ja se on käyty viranomaistenkin kanssa läpi seuraavasti: esitelty Traficomille tammikuussa 2022 (ja selvitetty tietyt kysymykset e100 lomakkeiden täytöstä), verottajalta selvitetty freelancer työn ehdot sekä kilpailu-ja kuluttajaviranomaiselta hinnanilmoitteluehdot.

Kiinnostuitko? Lähde mukaan konseptiin ensimmäisten joukossa.