Ajokortti opetusluvalla

Riskientunnistamiskoulutus

RTK-koulutus opetuslupalaisille 299€

Riskientunnistamiskoulutus on pakollinen osa autokoulua myös opetuslupalaisille.

Kurssi sisältää 4x45min teoriaa sekä 4x50min ajoa. Ajotunneista kolme suoritetaan simulaattorilla (pimeänajo, liukasajo sekä maantieajon riskit) ja yksi (taajama-ajon riskit) oikealla autolla. Ajotunti suoritetaan joko autokoulun automaattivaihteisella autolla tai se voidaan suorittaa myös omalla opetuslupa-autollanne.

Ostossa varataan aika 4x50min ajotunneille. Kaikki ajotunnit suoritetaan kerralla kokonaan. Kun olet ostanut kurssin saat automaattisen sähköpostin jossa on ohje teoriatuntien suorittamiseen netissä. Teoriatunnit olisi hyvä olla suoritettuna ennen kuin tulet ajotunneillesi jotta voimme antaa sinulle todistuksen riskientunnistamiskoulutuksesta heti ajotuntien päätteeksi. Teoriatunnit on tarjolla sekä live-lähetyksenä nettiluokassamme ke ja to klo 17-18.30 tai ne voi suorittaa omaan tahtiin videona maanantaista lauantaihin klo 9.00-21.00 välillä.

Huomioi! Jos opetuslupaoppilaalla ei ole aiempaa ajokorttia, on hänen suoritettava aivan aluksi EAS-koulutus netissä. Ajoharjoittelua opetusluvalla ei saa aloittaa ennen kuin EAS-koulutus suoritettu. Kurssin kesto 4x45min. 

Huomioi! Jotkut opetuslupaoppilaat ovat ostaneet meiltä autokoulun aloituspaketin johon on kuulunut kaikki teoriatunnit. Jos olet siis jo suorittanut riskiteoriatunnit ja tarvitset vain riskiajotunnit, voit ostaa pelkät ajotunnit tästä.